Blog

Pražský Ginfest 2023

Pražský Ginfest 2023

Dátum: 24. júla 2023

Máme radi gin! Väčšina koktailových nadšencov gin miluje, a to hlavne z jedného prostého dôvodu: v miešaných drinkoch ladí takmer so všetkým!

Čo môže byť teda lepšieho ako mať možnosť ochutnať rôzne štýly ginov na jednom mieste a pochopiť tak celú túto vzrušujúcu kategóriu alkoholu? Začiatkom leta ste tak mali možnosť urobiť na pražskom Ginfeste a naša novinka ⭐️JUNIPERUS GIN⭐️ na tejto akcii jednoducho nemohla chýbať! Súčasná móda návratu ku koreňom barmanstva a ku klasickým koktailom hrá jednoznačne v prospech ginu. Borievková vlna zažíva tak svoj fenomenálny návrat na mixologickú scénu, a to nielen v podobe ginu, ale i kvalitných slovenských borovičiek.

Už po siedmy krát sa predstavili verejnosti v Prahe na jednom mieste najvýznamnejší českí a slovenskí výrobcovia a distribútori ginu. Tí sa s návštevníkmi podelili o svoju lásku a vášeň k tomuto druhu alkoholu. Na začiatku leta v krásnom prostredí dejvickej vily Pellé a jej záhrady mali tak priaznivci ginu možnosť ochutnať vzorky rôznych domácich i zahraničných značiek. Taktiež sa zoznámili s ich históriou, príbehmi a zaujímavosťami, ktoré sa ku nim viažu. Pražský Ginfest ponúkol jedinečný zážitok pro všetky zmysly. Početné ochutnávky sprevádzali viaceré odborné semináre a workshopy od predných českých a slovenských barmanov či iných odborníkov z brandže. 


Najnovšie články: