Blog

VEOX HD – 2020 profesionálny dezinfekčný prostriedok

VEOX HD – 2020 profesionálny dezinfekčný prostriedok

Dátum: 6. mája 2020

Predstavujeme vám NOVINKU VEOX HD-2020. Profesionálny, vysoko účinný dezinfekčný prípravok na ruky, a dotykové plochy odolné voči účinkom alkoholu.

VEOX HD-2020 je dostupný v:

  • 1 l fľaši za 6,- €
  • 5 l bandaske za 24,- €

Prípravok vyrábame so súhlasom Herba Drug, s.r.o.
Registračné číslo: bio/618/D/20/CCHLP

  • Obsahuje 70 % obj. alkoholu, ktorý spoľahlivo likviduje vírusy a baktérie,
  • používa sa bez oplachovania na ruky,
  • je použiteľný aj na dotykové plochy odolné voči účinkom alkoholu,
  • vhodný ako náplň do rozprašovačov,
  • obsahuje glycerín, ktorý zvláčňuje pokožku.

VEOX HD-2020

Profesionálny dezinfekčný prostriedok je optimálna vysoko účinná dezinfekcia. Výrobok obsahuje 70 % obj.  alkoholu, ktorý spoľahlivo likviduje nebezpečné vírusy a baktérie.  Používa sa  na ruky bez oplachovania.  Ruky sú po použití čisté a dezinfikované.  Použiteľný aj na dotykové plochy odolné voči účinkom alkoholu.  Vhodný ako náplň do rozprašovačov.  Obsahuje glycerín,  ktorý zvláčňuje pokožku. Pri používaní dezinfekcie odporúčame ošetriť pokožku vhodným výživným krémom.

Zloženie: Ethyl Alcohol, Aqua, Glycerin.  Účinná látka: Ethyl Alcohol 62g v 100g.

Návod na použite: Naneste 3-5 ml do rúk a rozotrite, nechajte uschnúť. Neoplachujte.  Používajte bezpečným spôsobom. Výrobok je určený na dezinfekciu rúk, dotykových plôch a predmetov. Určený len na vonkajšie použitie. Prostriedok používajte neriedený. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa, a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Nádobu uchovávajte tesne uzavretú. Uchovávajte na dobre vetranom mieste, v chlade a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

POZOR HORĽAVINA! 

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prostriedku. Ukladajte mimo dosahu detí.
Karta bezpečnostných údajov

Výrobca: OLD HEROLD, s.r.o. so súhlasom Herba Drug, s.r.o.

Prípravok môžete zakúpiť vo Firemnej predajni OLD HEROLD v Trenčíne alebo kontaktujte obchodného zástupcu podľa regiónu.