Blog

Svadobná výstava v trenčianskom hoteli Elizabeth.

Svadobná výstava v trenčianskom hoteli Elizabeth.

Dátum: 14. apríla 2022

Trenčiansky liehovar Old Herold vás sprevádza všetkými vzácnymi okamihmi vo vašom živote a zároveň vám ponúka nápoje plné inšpirácie, zábavy, emócií či príjemných spomienok. Inak tomu nie je, ani počas dňa, ktorý je jedným z vašich najvýznamnejších dní, tzv. deň D, teda svadobný deň.

Svadobná výstava, ktorá sa konala koncom marca v trenčianskom hoteli Elizabeth aj tento rok priniesla množstvo inšpirácií pre váš svadobný deň. Okrem bohatej prezentácie svadobných služieb bol súčasťou výstavy pestrý sprievodný program vrátane módnej prehliadky svadobných šiat a pánskych oblekov. Medzi vystavujúcimi nechýbal ani trenčiansky liehovar Old Herold a jej rokmi odskúšané destiláty, či novinky v podobe špeciálnych edícii tradičnej slovenskej borovičky Koniferum, ktoré mohli návštevníci na výstave priamo ochutnať. Veľkej obľube sa tešila nová špeciálna edícia borovičky Koniferum Pink s chuťou malín a jahôd či destiláty Maruna Marhuľovica a 3-ročná Bošácka slivovica.

Množstvo klasických i trendy inšpirácií pre váš svadobný deň, odborníci, ktorí poradia ako zorganizovať deň „D“ bez obáv… To všetko prispelo k atmosfére výstavy, ktorá bola slávnostná i priateľská zároveň, tak ako to k Hotelu Elizabeth už tradične patrí…


Najnovšie články: