Blog

Horúci nápoj Casa Coolinari

Horúci nápoj Casa Coolinari

Dátum: 25. novembra 2019

K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj Casa Coolinari, ktorý chutí a vonia fantasticky. Pri jeho príprave sme použili cider s obsahom alkoholu, 100 % jablkový džús a Tuzemský špeciál RIAVA. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite nim všetkých svojich známych na vašej vianočnej párty.

Na prípravu budete potrebovať

(1 drink – 150 ml)

  • 50 ml jablkového cideru,
  • 50 ml 100 % jablkového džúsu,
  • 50 ml Tuzemského špeciálu RIAVA,
  • nastrúhanú kôru z polovice pomaranča,
  • 2 klinčeky,
  • polovicu badiánu,
  • vetvičku rozmarínu,
  • plátok pomaranča,
  • kúsok celej škorice.

Ako pripraviť tento horúci nápoj:

V kastróle zohrejte džús a cider spolu s pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal zovrieť. Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte Tuzemský špeciál RIAVA, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte.

Za tento skvelý recept vďačíme sympatickým blogerom z COOLINARI.